Ik wil graag

Energiebespaaradvies

Concrete aanbevelingen voor energiebesparing, energiestromen in beeld met onderbouwde besparingen in een businessplan.

Waarom een energiebespaaradvies?

  • Investeringsbeoordeling
  • Energiebesparing
  • Subsidiemogelijkheden
Waarom E2-Energie?

Alle energiestromen in beeld

Opbrengstberekening

Op basis van de beschikbare dakoppervlakte, de netaansluiting en jouw verbruik onderzoeken wij de mogelijkheden om zelf energie op te wekken met zonnepanelen.

Gelijktijdigheidsberekening

Heb jij een grootverbruikersaansluiting? Dan kunnen wij op basis van kwartierdata van jouw verbruik een gelijktijdigheidsberekening maken waarin wij het verbruik uitzetten tegen de opwek van zonne-energie. Daarmee kan de teruglevering en de netbelasting worden gesimuleerd.

Netaansluiting

Door netcongestie is Nederland is jouw netaansluiting super actueel. Wat kun je wel en niet met jouw huidige netaansluiting en hoe kun je wellicht juist geld verdienen met congestiemanagement of het optimaliseren van het verbruik uit jouw huidige aansluiting.

Subsidies en fiscaliteiten

Wij brengen de mogelijkheden voor subsidies en fiscaliteiten voor jou in beeld die een investering in een duurzame installatie extra aantrekkelijk maken en waarmee de overheid duurzame ondernemers stimuleert om CO2 te besparen.

Businessplan

Op basis van bovenstaande informatie maken wij een businesscasus waarmee we voor duurzame investering de belangrijkste kengetallen voor een investeringsbeoordeling op een rij zetten.

Kom in contact met onze adviseur

Adviseur

Lars van Dee

Op het gebied van zakelijke projecten ben ik graag jouw aanspreekpunt. Ik beantwoord al je vragen omtrent een zakelijk verduurzamingsproject. Bel of mail mij gerust.

Vragen?

Wat wil je weten over energiebespaaradvies?

Er zit een verschil tussen de opwek van de zonnepanelen die je afleest op de omvormer of in de app en de hoeveelheid teruggeleverde energie door de slimme meter. Het verschil wordt veroorzaakt door het eigen verbruik van zonnestroom in huis. Niet alle opgewerkte zonnestroom wordt teruggeleverd aan het net. Een deel van de zonnestroom wordt direct in huis verbruikt.

De storing PV-Isolation Low is één van de meest voorkomende storingen bij zonnepanelen. Het betekent dat de omvormer een lekspanning heeft gedetecteerd bij de zonnepanelen. Deze storing komt het meest voor bij regen of mist en komt op droge en zonnige dagen bijna nooit voor. Komt deze melding incidentieel voor dan kun je overwegen om deze te accepteren. Komt deze melding vaak of langdurig voor dan is onderhoud nodig aan de zonnepanelen. Neem contact op met onze klantenservice.

Incidentieel kan de omvormer de aardlekschakelaar of installatieautomaat uitschakelen. Je kunt deze dan in de meterkast weer inschakelen. Als de schakelaar dan direct weer uitvalt of met enige regelmaat uitvalt neem dan contact op met onze klantenservice.

Geen paniek, in de meeste gevallen is de internetverbinding tussen de omvormer en internet verbroken. Controleer de omvormer of deze nog werkt en maak daarna opnieuw verbinding tussen de omvormer en internet. Geeft de app nog steeds aan dat de zonnepanelen niets opleveren? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Nadat de zonnepanelen zijn geinstalleerd en opgeleverd door de installateur maken wij binnen 2 a 3 werkdagen de monitoring aan. Je ontvangt per e-mail de inloggegevens.

Meer services voor de zaak

Onze certificaten