Service en onderhoud
Ik wil graag

Service en onderhoud

Wij blijven betrokken met proactieve service en onderhoud van jouw duurzame energiestallatie met concrete prestatieafspraken.

Waarom service en onderhoud?

  • Volledige ontzorging
  • Altijd een veilige installatie
  • Maximale opbrengst voor jouw bedrijf
Spaarpomp
Waarom E2-Energie?

Jouw installatie altijd up-to-date

Wat past bij jou?

Onderhoud aan zonnepanelen, laadpalen, airco’s, warmtepompen, batterijen of airco’s door E2-Energie vindt plaats op basis van een onderhoudscontract of op basis van regie. Met een onderhoudscontract maken we voor een langere periode afspraken over monitoring, bewaking, inspectie en eventueel het schoonmaken. Revisie, herstelwerkzaamheden of systeemaanpassingen voert E2-Energie uit op basis van regie (nacalculatie op basis van gemaakte uren en gebruikte materialen).  

Onderhoudscontract

E2-Energie biedt voor professionele zakelijke installaties (vanaf 12,5 kWp) een onderhoudscontract gebaseerd op monitoring van de opbrengst en/of bewaking van storingen, visuele inspectie, rapportages en reiniging. Het doel is een maximale opbrengst cq. besparing en een veilige installatie gedurende een lange levensduur. Met een goed onderhouden installatie haal je het hoogste financieel rendement.

Monitoring en bewaking van opbrengst en/of storingen
De basis van elk onderhoudscontract is monitoring en bewaking van de installatie door E2-Energie. Bewaking vindt plaats door middel van monitoringssoftware, waarbij E2-Energie op afstand de installatie kan instellen en bedienen.

Visuele Inspectie
We inspecteren de installatie (zonnepanelen, constructie, bekabeling, omvormers en PV-Verdeler) jaarlijks op gebreken op locatie. Optioneel kunnen metingen worden uitgevoerd aan de installatie om de goede werking te controleren of fouten op te sporen.  

Schoonmaken
Afhankelijk van de omgeving kunnen installaties zoals warmtepompen, airco’s en zonnepanelen vuil worden. Om verlies van opbrengst te voorkomen en de goede werking te waarborgen kan de installatie periodiek worden gewassen.

Regie

Het is moeilijk in te schatten hoe lang het duurt om een installatie te reviseren, te herstellen of aan te passen. Daarom werken wij op basis van regie (nacalculatie op basis van gemaakte uren en gebruikte materialen). Hierdoor betaal je nooit teveel en enkel voor de werkelijk gemaakte kosten. Alvorens wij service verlenen vragen wij je schriftelijk akkoord te geven. 

Kom in contact met onze adviseur

Teamleider klantenservice

Anneke Visscher

Neem contact op met Anneke om al jouw vragen te bespreken! We staan je graag te woord.

Meer services voor de zaak

Onze certificaten