Samen duurzaam impact maken

Duurzaam ondernemen samen met E2-Energie

E2-Energie wil duurzaam impact maken en jouw bedrijf helpen om energiekosten te verlagen

Waarom kiezen voor E2-Energie?

  • Zakelijk advies op maat
  • Hoge kwaliteit voor de laagste TCO
  • Servicecontracten voor totale ontzorging
  • Bekijk alle producten

Onze zakelijke oplossingen

Zonnepanelen laten installeren door E2-Energie
Waarom E2-Energie?

De voordelen van E2-Energie voor jouw bedrijf

Advies wat bij jouw bedrijf en ambities past

Wij verkopen geen standaard oplossingen, maar brengen op basis van jouw wensen en situatie een advies uit om jouw bedrijf zo slim mogelijk te verduurzamen. Verduurzamen is een proces, daarbij beginnen we bij het laag hangend fruit om daarna verder te verduurzamen.

Onze service gaat verder

Na de installatie blijven wij actief betrokken om de juiste service te verlenen. Daarmee ontzorgen wij jou volledig en gaan we samen voor de maximale besparing op energiekosten tegen de meest lage kosten. Ondanks netcongestie weten wij de meeste energie uit je aansluiting te halen.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Wij denken met jou mee over de meest kost effectieve maatregelen om energie op te wekken met zonnepanelen of te beheren. Maar onze service stopt daar niet! We denken graag met je mee hoe we zonne-energie het beste kunnen gebruiken binnen het bedrijf bijvoorbeeld door de inzet van warmtepompen, airco’s en slimme laadpalen.

E2-Energie zakelijk helpt jou graag mee om als ondernemer duurzaam te investeren.

Meer over E2-Energie

Professionele services voor een succesvol project

E2-energie zakelijk
Onze missie

Duurzaam impact maken

E2-Energie realiseert een duurzame toekomst voor iedereen die zelf zijn energie wil beheren. Wij helpen jou om thuis en op de zaak CO2 neutraal te wonen en te werken en onafhankelijk te zijn van het gas- en elektriciteitsnet.

Hoe gaan wij dat doen?

Lees meer over E2-Energie of vraag direct een adviesgesprek aan voor een kennismaking op de zaak.

  • Meer over E2-Energie
5000+ Tevreden klanten
Zonnepanelen installateur
E2-Energie voor thuis

C02 neutraal thuis

Ook voor thuis biedt E2-Energie een uitgebreid aanbod aan producten en diensten. Inmiddels hebben wij meer dan 5.000 huishoudens in Nederland voorzien van zonnepanelen, airco’s, laadpalen, warmtepompen of thuisbatterijen.

Ons aanbod voor thuis is meer gestandaardiseerd dan de projectmatige aanpak voor bedrijven. Maar elke nieuwe opdracht begint bij een goed advies, thuis bij jou aan de keukentafel. Op basis van jouw wensen, energieverbruik en de bouwkundige situatie geven we een advies om jouw woning zo slim mogelijk te verduurzamen.

E2-Energie staat voor een professionele installatie en montage en met het E2-Serviceplan blijven wij 5 tot 10 jaar nauw betrokken bij jou en de technische installatie om je volledig te ontzorgen.

Ga naar thuis

Onze certificaten