Daikin hybride warmtepomp
Samen duurzaam impact maken

Word installatiepartner bij E2-Energie

Wij zijn op zoek naar gekwalificeerde installateurs voor zonnepanelen, laadpalen, airco's, warmtepompen en thuisbatterijen.

Waarom werken voor E2-Energie?

  • Bovengemiddelde vergoeding en snelle betalingen
  • Flexibiliteit en voldoende opdrachten
  • Ondersteuning en voordelen voor jouw succes
Warmtepomp onderhoud
Partner van E2-Energie

De voordelen van werken voor E2-Energie

Bovengemiddelde vergoeding en snelle betalingen

Bij E2-Energie belonen we jouw vakmanschap met een bovengemiddelde vergoeding voor elke klus die je uitvoert. Bovendien zorgen we ervoor dat je binnen 15 dagen na voltooiing van de opdracht je betaling ontvangt. Zo kun je je concentreren op het werk dat je graag doet, zonder je zorgen te maken over financiƫle vertragingen.

Flexibiliteit en voldoende opdrachten

Bij ons bepaal je zelf je werktijden en je werkgebied. Met een volle agenda, afgestemd op jouw beschikbaarheid, kun je op elk gewenst moment werken. Wij zorgen voor projecten die aansluiten bij jouw beschikbaarheid.

Technische ondersteuning voor jouw succes

Als installatiepartner bij E2-Energie investeren we in jouw groei. Wij bieden verschillende trainingsmogelijkheden om je vaardigheden aan te scherpen. Wij leveren de standaard materialen en zorgen voor technische ondersteuning. In overleg zorg jij zelf voor de kleine materialen.

Zo werkt het aanmelden

Word jij onze partner?

Telefonische intake

Zodra je jouw gegevens achterlaat, streven we ernaar om binnen 48 uur contact met je op te nemen. We zullen telefonisch met je in gesprek gaan om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken en om uitgebreider in te gaan op de vergoeding die we bieden.

Screening

Je krijgt toegang tot een online vragenformulier waar je de benodigde documenten en certificaten kunt uploaden. Op die manier kunnen we een grondiger beeld krijgen van je ervaring en technische achtergrond.

Persoonlijke kennismaking

Zodra alle documenten volledig zijn, plannen we graag een ontmoeting met je in om alle details van de overeenkomst door te nemen. Tijdens deze afspraak bespreken we ook al jouw voorkeuren en parameters, zoals de regio waarin je wilt werken, het type projecten waar je interesse in hebt en het aantal installaties dat je kunt aannemen. Ja maakt kennis met het team van E2-Energie waar jij samen mee gaat werken.

Aan het werk!

Het moment is aangebroken! We gaan van start met de eerste installaties. We duiken volledig in de samenwerking en zorgen ervoor dat we voortdurend de voortgang bespreken, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Warmtepomp onderhoud
Samenwerken met E2-Energie

Aanmelden als installatiepartner

Interesse om installatiepartner van E2-Energie te worden? Meld je dan snel aan door ons aanmeldformulier in te vullen.

Kom in contact!

Liever vast bij ons in dienst?

Onze certificaten