Daikin Stylish airco
Ik wil graag

Airco onderhoud

Door jaarlijks onderhoud aan jouw airco verlaag jij je energiekosten en verleng je de levensduur van je airco

Voordelen van Airco Onderhoud bij E2-Energie

  • Behoud de fabriekgaranties van jouw airco
  • Deskundig en betrouwbaar onderhoud
  • Voorkom storingen aan jouw airco
Onderhoud airco
Jaarlijks onderhoud aan jouw airco

Jouw airco in topconditie houden

Behoud de fabriekgaranties van jouw airco

Om zo lang mogelijk en met een optimaal rendement gebruik te maken van je airco installatie is regelmatig onderhoud nodig. Met ons Onderhoudsplan Airco verrichten wij jaarlijks onderhoud aan je airco conform de voorschriften van de fabrikant, waardoor je recht hebt op de fabrieksgarantie. 

Deskundig en betrouwbaar onderhoud

Voor airconditioners in Nederland is onderhoud door een F-Gassen gecertificeerde onderneming wettelijk verplicht, conform de Europese F-gassen [EU] nr. 517/2014. E2-Energie is in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen. Met het Onderhoudsplan Airco heb je geen voorrijkosten en arbeidskosten bij onderhoudswerkzaamheden.

Voorkom storingen aan jouw airco

Door deskundig onderhoud doen we er alles aan om storingen aan jouw airco te voorkomen. Mocht er toch een storing voorkomen, dan zijn wij voor jou bereikbaar. We streven ernaar om deze binnen 48 uur op te lossen. 

Onderhoudsplan Airco

We hebben alle voorwaarden van het onderhoudsplan Airco op een rijtje gezet in een brochure. Klik op de button om de brochure te downloaden.

Brochure downloaden
Onderhoudsplan airco

Meest gestelde vragen

Download de brochure om alle voorwaarden van het onderhoudsplan te lezen.

Download brochure

Moderne technische apparaten zijn aangesloten op een internetverbinding. E2-Energie zal bij de inbedrijfstelling het apparaat met internet verbinden. De instandhouding van de internetverbinding valt buiten het Onderhoudsplan van E2-Energie en wordt niet gezien als een storing. Je bent zelf verantwoordelijk voor een werkende internetverbinding en de verbinding van het apparaat met internet.

Een storingsmelding kan 24/7 worden gedaan via de website, klik op de knop hieronder om een storing te melden. Om een storing snel en deskundig op te volgen kun je het beste de storing duidelijk beschrijven en een foto van de storing toevoegen aan de melding. Daarmee kunnen wij gericht op zoek naar een oplossing.

Daikin Stylish airco
Gemakkelijk en snel online

Onderhoudsplan Airco aanvragen

Verlaag je energiekosten en verleng de levensduur van je airco met deskundig onderhoud

Airco storingen oplossen

Zonder onderhoudsplan

Storingen oplossen zonder onderhoudsplan

Soms kan het voorkomen dat jouw airco een storing heeft die verholpen moet worden. Dan kun je bij E2-Energie terecht voor onderhoud aan jouw airco, zonder dat je ons onderhoudsplan hebt afgesloten. We verrichten deze werkzaamheden op basis van regie: je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Onderhoud airco
Certificaten en normeringen

Wij gaan voor kwaliteit

Als airco installateur gaan we voor veilige en hoogwaardige installaties van airco’s, gedreven door erkende certificeringen en normen. Met een VCA** certificaat voor veilig werken, naleving van NEN1010 normen voor elektrotechnische installaties, erkenning voor vakmanschap van InstallQ en een kwaliteitsmanagementsysteem dat op ISO9001 gebaseerd is, verzekeren wij kwaliteit en professionaliteit.

We zijn in het bezit van het bedrijfscertificaat BRL-100 (F-gassen) en daarom mogen wij handelingen aan airco’s uitvoeren. Onze betrokkenheid bij milieubescherming blijkt uit onze aansluiting bij Stichting Open voor e-waste en dat we werken volgens de ISO-14001 norm. Vanwege onze bewezen expertise en betrouwbaarheid kies je bij E2-Energie voor een zorgeloze airco installatie.

Meer services voor thuis

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Kom in contact met onze adviseur airco

Adviseur

Erik van der Aa

 

Onze certificaten