Zonnepanelen installateur
Ik wil graag

Zonnepanelen onderhoud

Geniet van maximale opbrengst en een lange levensduur van je zonnepanelen met het Serviceplan Zonnepanelen

Voordelen van het Serviceplan Zonnepanelen

  • 10 jaar garantie
  • Proactieve ondersteuning en monitoring
  • Snelle oplossingen en compensatie bij storingen
Werken bij E2-Energie

Je zonnepanelen in topconditie houden

10 jaar garantie

Met E2-Energie ben je verzekerd van het correct functioneren van je installatie gedurende 10 jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode geen kosten hoeft te maken voor onderzoek, voorrijkosten en arbeid bij eventuele storingen. Dit geeft gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid van je investering in hernieuwbare energie.

Proactieve ondersteuning en monitoring

E2-Energie biedt niet alleen garantie, maar ook ondersteuning bij het monitoren van de opbrengst van je zonnepanelen. We signaleren storingen en staan klaar om vragen te beantwoorden en passende oplossingen te bieden. Dit betekent dat je niet alleen op jezelf bent aangewezen bij technische problemen, maar dat er een team van experts paraat staat om te helpen en advies te geven.

Snelle oplossingen en compensatie bij storingen

In het geval van technische storingen die resulteren in verminderde stroomproductie, garandeert E2-Energie een snelle oplossing binnen 10 werkdagen. Als de storing om welke reden dan ook niet binnen deze termijn kan worden verholpen, ontvang je een vergoeding voor de gemiste energieopbrengst. Dit biedt financiële bescherming en zorgt ervoor dat je niet nodeloos energie en geld verliest door langdurige storingen.

We hebben alle voorwaarden van het Serviceplan Zonnepanelen op een rijtje gezet in een brochure. Klik op de button om de brochure te downloaden.

Download brochure
Serviceplan Zonnepanelen

Meest gestelde vragen

Deelnemen aan het Serviceplan Zonnepanelen kan alleen als je zonnepanelen door E2-Energie zijn geïnstalleerd. Zijn je zonnepanelen door een andere bedrijf geïnstalleerd en heb je een storing of produceren je zonnepanelen minder stroom, dan helpen wij je graag verder op basis van regie (nacalculatie). Je kunt via onze website direct een serviceverzoek aanvragen.

Download de brochure om alle voorwaarden van het Serviceplan Zonnepanelen te lezen.

Download brochure

Moderne technische apparaten zijn aangesloten op een internetverbinding. E2-Energie zal bij de inbedrijfstelling het apparaat met internet verbinden. De instandhouding van de internetverbinding valt buiten het Onderhoudsplan van E2-Energie en wordt niet gezien als een storing. Je bent zelf verantwoordelijk voor een werkende internetverbinding en de verbinding van het apparaat met internet.

Een storingsmelding kan 24/7 worden gedaan via de website, klik op de knop hieronder om een storing te melden. Om een storing snel en deskundig op te volgen kun je het beste de storing duidelijk beschrijven en een foto van de storing toevoegen aan de melding. Daarmee kunnen wij gericht op zoek naar een oplossing.

Zonnepanelen laten installeren door E2-Energie
Gemakkelijk en snel online

Serviceplan Zonnepanelen aanvragen

Geniet van maximale opbrengst van je zonnepanelen met ons Serviceplan

Zonnepanelen storingen oplossen

Zonder serviceplan

Storingen oplossen zonder serviceplan

Heb je geen Serviceplan voor je zonnepanelen afgesloten, maar toch een storing of verminderde opbrengst? Ook dan kun je bij E2-Energie terecht voor onderhoud aan jouw installatie. We verrichten deze werkzaamheden op basis van regie: je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte kosten voor materiaal en de bestede arbeidsuren.

Werken bij E2-Energie
Zonnepanelen onderhoud zonder zorgen

Wij gaan voor kwaliteit

We gaan voor veilige en hoogwaardige installaties van zonnepanelen, gedreven door erkende certificeringen en normen. Met een VCA** certificaat voor veilig werken, naleving van NEN1010 normen voor elektrotechnische installaties, erkenning voor vakmanschap van InstallQ en een kwaliteitsmanagementsysteem dat op ISO9001 gebaseerd is, verzekeren wij kwaliteit en professionaliteit.

Onze betrokkenheid bij milieubescherming blijkt uit onze aansluiting bij Stichting Open voor e-waste en dat we werken volgens de ISO-14001 norm. Vanwege onze bewezen expertise en betrouwbaarheid kies je bij E2-Energie voor een zorgeloze zonnepaneleninstallatie.

Meer services voor thuis

We helpen je graag

Kom in contact met onze Adviseur zonnepanelen

Adviseur

Erik van der Aa

 

Onze certificaten