Ik wil graag

Warmtepomp onderhoud

Door onderhoud aan jouw warmtepomp verlaag jij je energiekosten en verleng je de levensduur van je warmtepomp

Onderhoud aan jouw warmtepomp

  • Behoud fabriekgaranties van jouw warmtepomp
  • Deskundig en betrouwbaar onderhoud
  • Voorkom storingen aan jouw warmtepomp
Warmtepomp onderhoud

Jouw warmtepomp in topconditie houden

Behoud de fabriekgaranties van jouw warmtepomp

Om zo lang mogelijk en met een optimaal rendement gebruik te maken van je warmtepomp installatie is onderhoud nodig. Wij verrichten onderhoud aan je warmtepomp conform de voorschriften van de fabrikant, waardoor je recht hebt op de fabrieksgarantie.

Deskundig en betrouwbaar onderhoud

Voor warmtepompen met koelmiddel in Nederland is onderhoud door een F-Gassen gecertificeerde onderneming wettelijk verplicht, conform de Europese F-gassen [EU] nr. 517/2014. E2-Energie is in het bezit van het certificaat F-gassen voor ondernemingen. Met het Onderhoudsplan voor de warmtepomp heb je geen voorrijkosten en arbeidskosten bij onderhoudswerkzaamheden.

Storingen snel oplossen

Door deskundig onderhoud doen we er alles aan om storingen aan jouw warmtepomp te voorkomen. Mocht er toch een storing voorkomen, dan zijn wij voor jou bereikbaar. We streven ernaar om deze binnen 48 uur op te lossen. 

Onderhoudsplan Warmtepomp

We hebben alle voorwaarden van het onderhoudsplan Warmtepomp op een rijtje gezet in een brochure. Klik op de button om de brochure te downloaden.

Download brochure
Onderhoudsplan Warmtepomp

Meest gestelde vragen

Download de brochure om alle voorwaarden van het onderhoudsplan te lezen.

Download brochure

Moderne technische apparaten zijn aangesloten op een internetverbinding. E2-Energie zal bij de inbedrijfstelling het apparaat met internet verbinden. De instandhouding van de internetverbinding valt buiten het Onderhoudsplan van E2-Energie en wordt niet gezien als een storing. Je bent zelf verantwoordelijk voor een werkende internetverbinding en de verbinding van het apparaat met internet.

Een storingsmelding kan 24/7 worden gedaan via de website, klik op de knop hieronder om een storing te melden. Om een storing snel en deskundig op te volgen kun je het beste de storing duidelijk beschrijven en een foto van de storing toevoegen aan de melding. Daarmee kunnen wij gericht op zoek naar een oplossing.

Gemakkelijk en snel online

Onderhoudsplan Warmtepomp aanvragen

Verlaag je energiekosten en verleng de levensduur van je warmtepomp met deskundig onderhoud

Warmtepomp storingen oplossen

Zonder onderhoudsplan

Storingen oplossen zonder onderhoudsplan

Soms kan het voorkomen dat jouw warmtepomp een storing heeft die verholpen moet worden. Dan kun je bij E2-Energie terecht voor onderhoud aan jouw warmtepomp, zonder dat je ons onderhoudsplan hebt afgesloten. We verrichten deze werkzaamheden op basis van regie: je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Warmtepomp onderhoud
Warmtepomp onderhoud zonder zorgen

Wij gaan voor kwaliteit

We gaan voor veilige en hoogwaardige installaties van warmtepompen, gedreven door erkende certificeringen en normen. Met een VCA** certificaat voor veilig werken, naleving van NEN1010 normen voor elektrotechnische installaties, erkenning voor vakmanschap van InstallQ en een kwaliteitsmanagementsysteem dat op ISO9001 gebaseerd is, verzekeren wij kwaliteit en professionaliteit.

We zijn in het bezit van het bedrijfscertificaat BRL-100 (F-gassen) en daarom mogen wij handelingen aan warmtepompen uitvoeren. Onze betrokkenheid bij milieubescherming blijkt uit onze aansluiting bij Stichting Open voor e-waste en dat we werken volgens de ISO-14001 norm. Vanwege onze bewezen expertise en betrouwbaarheid kies je bij E2-Energie voor een zorgeloze warmtepomp installatie.

Meer services voor thuis

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Kom in contact met onze adviseur warmtepomp

Adviseur

Joop de Weerd

 

Onze certificaten