Subsidiebegeleiding
Ik wil graag

Subsidiebegeleiding

Soms kan het aanvragen van subsidie voor bijvoorbeeld een warmtepomp ingewikkeld zijn. E2-Energie begeleidt jou van A tot Z.

Waarom subsidiebegeleiding?

  • Maak maximaal gebruik van beschikbare subsidies
  • Snel het geld op jouw bankrekening
  • Geen zorgen of gedoe
Subsidiebegeleiding

Met subsidies jouw duurzame plannen realiseren

Ontzorging

Met subsidiebegeleiding gaan we er samen voor zorgen dat jouw duurzame plannen en ambities worden waargemaakt. De overheid stimuleert duurzame maatregelen met subsidies en fiscale voordelen. Dat is vaak een mooie tegemoetkoming in de kosten die je moet maken voor bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen, etc. E2-Energie ontzorgt jou van A tot Z bij het aanvragen van de subsidie.

Subsidies

De overheid stimuleert duurzame energiemaatregelen met o.a. de ISDE en SDE++ subsidies. Deze subsidies worden soms tijdelijk en eenmalig verstrekt, bijvoorbeeld bij het aangaan van een investeringsverplichting. Andere subsidies ondersteunen de exploitatie en worden gedurende de levensduur van de genomen maatregelen uitgevoerd.

Fiscale voordelen

Ook met fiscale voordelen, zoals de EIA en VAMIL, ondersteunt en stimuleert de overheid particulieren en bedrijven om duurzaam energie op te wekken en/of op energie te besparen. Zo hoeven particulieren op zonnepanelen geen BTW af te dragen en kunnen bedrijven duurzame energiemaatregelen versneld afschrijven waardoor ze minder belasting betalen.

 

 

 

Kom in contact met onze klantenservice

Klantenservice

Joyce Berendsen

Vragen?

Meer weten over onze subsidiebegeleiding?

Je kunt E2-Energie machtigen om de subsidieaanvraag te laten verzorgen en indien nodig nadien de corrrespondentie met RVO te laten regelen. Daarmee willen wij onze klanten maximaal ondersteunen.

SDE++ staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie. De SDE++ is een exploitatiesubsidie die voor een periode van 15 jaar op basis van de opgewekte energie en/of besparing op CO2 wordt uitgekeerd voor grootschalige projecten.

Via de ISDE krijg je subsidie op een Daikin Altherma Hybride warmtepomp die door E2-Energie wordt geleverd en geïnstalleerd. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het vermogen. Voor een warmtepomp van Daikin met een vermogen van 5 kW krijg je € 2500,- subsidie en voor een warmtepomp van 8 kW krijg je € 2.850,- subsidie.

ISDE is een afkorting voor investeringsubsidie duurzame energie waarmee de overheid veel maatregelen subsidieert die bijdragen aan duurzame energie en energiebesparing. De subsidie is bedoeld voor woningeigenaren en het MKB. Er is een lijst met maatregelen die u kunt nemen waarvoor subsidie beschikbaar is, waarbij voorwaarden worden gesteld aan de maatregelen.

De subsidiebegeleiding is bedoeld om klanten van E2-Energie maximaal te ontzorgen. Afhankelijk van het type en de intensiteit van de begeleiding zijn er kosten verbonden. Deze staan dan altijd op de offerte vermeld. Services van E2-Energie, waaronder de subsidiebegeleiding, zijn optioneel.

Meer services voor thuis

Onze certificaten