Subsidiebegeleiding
Ik wil graag

Financiering

Jouw zonnepanelen, warmtepomp of thuisbatterij financieren met de Energiebespaarlening vanuit het Nationaal Warmtefonds.

Waarom een Energiebespaarlening vanuit het Nationaal Warmtefonds

  • Geen verborgen kosten en lage rente
  • Vervroegd aflossen mogelijk
  • Ruime leenmogelijkheden, lage instapdrempels
Financiering via Nationaal warmtefonds

Met een Energiebespaarlening jouw duurzame plannen realiseren

Geen verborgen kosten en lage rente

Je betaalt geen afsluit- of bijkomende kosten voor de Energiebespaarlening bij het Warmtefonds. De lening is een maandannuïteitenlening en daarom zijn de maandlasten vooraf duidelijk en vast over de looptijd.  De rente varieert tussen de 0% (indien het verzamelinkomen lager is dan € 60.000,-) en 4,75%.

Vervroegd aflossen mogelijk

Je kunt altijd de gehele lening of een gedeelte ervan boetevrij aflossen. De minimum extra aflossing bedraagt € 250,- per storting.

Ruime leenmogelijkheden, lage instapdrempels

De Energiebespaarlening van het Warmtefonds is een aantrekkelijke lening die eigenaar-bewoners in staat stelt om energiebesparende investeringen in hun eigen huis te doen. Het doel van het Warmtefonds is om verduurzaming van huizen toegankelijk te maken voor iedere eigenaar-bewoner, ook voor degenen die ouder zijn dan 75 jaar of die niet voldoende leencapaciteit hebben.

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Het Warmtefonds wil het mogelijk maken dat iedere eigenaar-bewoner de eigen woning kan verduurzamen. Je kunt met de energiebespaarlening geld lenen voor zonnepanelen, een thuisbatterij of een warmtepomp.

Meer infomatie Energiebespaarlening
Warmtefonds

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Het Warmtefonds wil het mogelijk maken dat iedere eigenaar-bewoner de eigen woning kan verduurzamen.

Klantenvertellen.nl

Lees wat klanten van ons vinden

Wij helpen je graag verder

Kom in contact met onze klantenservice

Klantenservice

Joyce Berendsen


Meer services voor thuis

Vragen?

Meer weten over de Energiebespaarlening?

De Energiebespaarlening vraag je direct aan bij het Warmtefonds. E2-Energie verwijst, maar speelt verder geen enkele rol bij de aanvraag van de financiering. Als installateur kan E2-Energie wel de benodigde verklaringen van installatie van de zonnepanelen, warmtepomp en thuisbatterij invullen.

Nee, E2-Energie stuurt de factuur nadat de zonnepanelen, thuisbatterij of warmtepomp is geïnstalleerd. Deze factuur wordt vanuit het bouwdepot betaald. Indien je gebruik maakt van de Energiebespaarlening betaal je dus 100% achteraf.

Je bouwdepot is standaard negen maanden geldig. Als je na negen maanden nog gebruik wil maken van je depot, kun je de looptijd verlengen. Je ontvangt dan geen rentevergoeding meer over het bedrag in het bouwdepot.

De rente van de Energiebespaarlening is mogelijk fiscaal aftrekbaar. Voor vragen over de fiscale behandeling van de lening verwijzen wij je naar de Belastingdienst of een fiscaal adviseur.

Ja, de Energiebespaarlening wordt gemeld als aflopend krediet positief bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Als je meer dan twee maanden niet betaalt, zijn wij verplicht dat te melden bij het BKR. Deze melding kan gevolgen hebben voor eventuele volgende leningen of hypotheken die je wilt afsluiten.

Onze certificaten