Afbouw salderingsregeling
Het proces van A-tot-Z

Dit kun je van ons verwachten

E2-Energie helpt je van aanvraag tot installatie en blijft de komende 10 jaar betrokken bij jouw duurzame energiebesparende installaties.

Zo realiseren wij jouw energiebesparing

Stap 1

De aanvraag

Wil jij je huis verduurzamen en besparen op energiekosten? Wij helpen je graag verder. Door middel van het aanvragen van een offerte of een adviesgesprek thuis via onze website ontvangen wij graag jouw gegevens. Na ontvangst van je gegevens nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk producten
Stap 2

Je eerste offerte

Op basis van je aanvraag maken we een eerste offerte. Indien gegevens ontbreken om je van een goed advies te voorzien nemen we telefonisch contact met je op. Je ontvangt de offerte per mail. We streven er naar om binnen 5 werkdagen een offerte op te stellen.

Bekijk producten
Stap 3

Thuis bij jou op de koffie

Om een goed advies te geven maken we na jouw positieve reactie op de offerte snel een afspraak voor een adviesgesprek thuis aan de keukentafel. We willen graag de situatie opnemen en luisteren naar jouw verhaal. Daarbij gaat het ons ook om technische details, bijvoorbeeld waar kabels kunnen lopen.

Subsidiebegeleiding
Stap 4

Offerte op maat

Op basis van de informatie die we hebben gekregen uit het adviesgesprek thuis maken wij een definitieve offerte. Daarmee heb je precies in beeld wat je mag verwachten in termen van opbrengst, kosten en de daarbij behorende investering. We sturen de offerte op maat binnen enkele dagen na het adviesgesprek.

Bekijk producten
Stap 5

5. Installatie

We streven er naar om binnen vier weken nadat je opdracht hebt verstrekt de zonnepanelen, warmtepomp, airco, laadpaal of de batterij te installeren. In sommige gevallen hebben we meer tijd nodig, bijvoorbeeld in geval van levertijden bij onze leverancier. De installatie duurt meestal één dag.

Bekijk producten
Zonnepanelen installateur

Onze services voor thuis

Onze certificaten