Ik wil graag

Serviceplan Zonnepanelen

Geniet van maximale opbrengst van je zonnepanelen met ons Serviceplan.

Service voor jouw zonnepanelen

  • Optimaal werkend zonne-energiesysteem
  • Betrouwbare service
Werken bij E2-Energie

Je zonnepanelen in topconditie houden

Optimaal werkend zonne-energiesysteem

Voor een optimaal werkend zonne-energiesysteem zijn kwalitatieve zonnepanelen, een betrouwbare omvormer, een solide montagesysteem, bekabeling en een vakkundige installatie essentieel. Aanvullend hierop biedt E2-Energie de mogelijkheid voor het afsluiten van een Serviceplan voor zonne-energiesystemen met een omvormervermogen tot 12,5 kW.

Betrouwbare service

Bij E2-Energie garanderen we de kwaliteit van al onze geleverde producten en diensten gedurende de volledige garantieperiode. Als er onverhoopt een storing optreedt binnen deze periode, bieden we jou verschillende zekerheden waarop je kunt vertrouwen.

Serviceplan Zonnepanelen

We hebben alle voorwaarden van het Serviceplan Zonnepanelen op een rijtje gezet in een brochure. Klik op de button om de brochure te downloaden.

Download brochure
Serviceplan Zonnepanelen

Meest gestelde vragen

Download de brochure om alle voorwaarden van het Serviceplan Zonnepanelen te lezen.

Download brochure

Moderne technische apparaten zijn aangesloten op een internetverbinding. E2-Energie zal bij de inbedrijfstelling het apparaat met internet verbinden. De instandhouding van de internetverbinding valt buiten het Onderhoudsplan van E2-Energie en wordt niet gezien als een storing. Je bent zelf verantwoordelijk voor een werkende internetverbinding en de verbinding van het apparaat met internet.

Een storingsmelding kan 24/7 worden gedaan via de website, klik op de knop hieronder om een storing te melden. Om een storing snel en deskundig op te volgen kun je het beste de storing duidelijk beschrijven en een foto van de storing toevoegen aan de melding. Daarmee kunnen wij gericht op zoek naar een oplossing.

Gemakkelijk en snel online

Serviceplan Zonnepanelen aanvragen

Geniet van maximale opbrengst van je zonnepanelen met ons Serviceplan

Meer services voor thuis

Kom in contact met onze klantenservice

Teamleider klantenservice

Anneke Visscher

Neem contact op met Anneke om al jouw vragen te bespreken! We staan je graag te woord.

Onze certificaten