Airco

Jouw huis goedkoop koelen en verwarmen met een airco

Kosten besparen met airco
Met de huidige gasprijzen wordt het nog aantrekkelijker om jouw huis goedkoop te verwarmen met een airco. Door jouw huis (deels) te verwarmen met een airco bespaar je flink op jouw gasrekening, tot wel 50% van de totale energiekosten.

 

De voordelen van verwarmen met een airco

Met deze hoge gasprijzen is een gemiddeld huishouden €1.500,- aan stookkosten kwijt per jaar. 80% van het gasverbruik in een huishouden wordt gebruikt om te verwarmen. Aan het verwarmen van jouw huis met een airco warmtepomp zitten meerdere voordelen. Een airco verwarmt elektrisch, waardoor je goedkoper uit bent dan verwarmen met gas. Met name warmtepomp airco’s met een hoge efficiëntie, zoals een Daikin airco kunnen jouw huis een stuk voordeliger verwarmen. Naast het voordeel voor de portemonnee kun je door te verwarmen met airco’s een eerste stap zetten richting gasloos wonen.

Interesse in verwarmen en koelen met een split airco warmtepomp?

E2-Energie installeert Daikin airco’s. Deze airco’s zijn stil en efficiënt, waardoor je deze goed in kunt zetten om uw huis zowel te verwarmen en te koelen. Wil je advies over wat jij kunt besparen? Vraag dan direct een vrijblijvend adviesgesprek thuis aan.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Onze certificaten