Daikin all-electric warmtepomp

Van het gas af: gasloos wonen

Vanaf € 7.493,- incl. installatie, btw en subsidie

Voordelen all-electric warmtepomp

  • Verwarming en warm tapwater in één compact systeem
  • Slimme regeling via Onecta app, Google Assistant en Amazon Alexa
  • Tot € 3.250,- ISDE subsidie
8,8 Klantbeoordeling

Waarom een
all-electric warmtepomp?

Daikin Altherma 3 R F

Een lucht/water warmtepomp voor lage temperaturen die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jouw nieuwbouwwoning. Deze warmtepomp heeft een lange levensduur en vereist minimaal onderhoud. Hij ziet er stijlvol en modern uit waardoor hij opgaat in je interieur!

Slimme regeling via Onecta app, Google Assistant en Amazon Alexa

Met Onecata app van Daikin kun je altijd en overal de temperatuur in huis regelen. Je warmtepomp is daarmee direct van je mobiele telefoon in te stellen. Met Google Assistant of de Amazon Alexa app wordt het gebruik van de je warmtepomp nog eenvoudiger.

Tot € 3.250,- ISDE subsidie

Voor de volledig elektrische warmtepomp van Daikin krijg je € 3.250,- subsidie. Je kunt de subsidie zelf aanvragen bij RVO of gebruik maken van de subsidiebegeleiding van E2-Energie. Met subsidiebegeleiding van E2-Energie verzorgen wij de subsidieaanvraag voor je en wordt jij totaal ontzorgt.

Interesse?

Kom in contact met onze adviseurs

Adviseur

Joop de Weerd


Of neem contact met ons op voor meer informatie:

Cerficaten en normeringen

E2-Energie gaat voor kwaliteit

E2-Energie levert veilig en is daarom in het bezit van een VCA* certificaat. E2-Energie werkt volgens het kwaliteitsbeheersysteem ISO9001. Ook houden wij ons aan de NEN1010 normen voor het elektrotechnische deel van de installatie. Koudemiddel zijdige handelingen worden conform BRL100 door onze STEK gecertificeerde monteurs uitgevoerd.

daikin-altherma
  • klantenvertellen.nl

Installatie conform afspraak en planning. We hebben in mei de warmtepomp besteld en geleverd gekregen in november. Geheel volgens planning en afspraak en zonder vertraging.

Klaas uit Wapenveld

Onze partner

Lees meer over warmtepompen

Bekijk alle artikelen

Maak je huis duurzaam

Onze certificaten