Daikin Altherma hybride warmtepomp

Tot 70% gas besparing

Vanaf € 6.191,- incl. installatie, btw en subsidie

Voordelen hybride warmtepomp

  • Ideale oplossing voor vervanging van de ketel
  • Slimme regeling via Onecta app, Google Assistant en Amazon Alexa
  • Tot € 2.850,- ISDE subsidie
8,8 Klantbeoordeling

Waarom een hybride warmtepomp?

Ideale oplossing voor vervanging van de ketel

De Daikin Altherma hybride warmtepomp is de perfecte oplossing voor verduurzaming van een bestaande woning waar de CV-Ketel wordt vervangen. De warmtepomp is snel en eenvoudig te installeren doordat de bestaande radiatoren en het leidingwerk niet vervangen hoeven te worden. Het warme tapwater (voor douche e.d.) blijft gewoon via de cv-ketel lopen.

Slimme regeling via Onecta app, Google Assistant en Amazon Alexa

Met Onecata app van Daikin kun je altijd en overal de temperatuur in huis regelen. Je warmtepomp is daarmee direct van je mobiele telefoon in te stellen. Met Google Assistant of de Amazon Alexa app wordt het gebruik van de je warmtepomp nog eenvoudiger.

Tot € 2.850,- ISDE subsidie

Voor een warmtepomp van Daikin met een vermogen van 5 kW krijg je € 2.500,- subsidie en voor een warmtepomp van 8 kW krijg je € 2.850,- subsidie. Je kunt de subsidie zelf aanvragen bij RVO of gebruik maken van de subsidiebegeleiding van E2-Energie. Met subsidiebegeleiding van E2-Energie verzorgen wij de subsidieaanvraag voor je en wordt jij totaal ontzorgd.

Wat past bij jou?

Opties en uitbreidingen

Warmwaterboiler

Met een warmwaterboiler van 150, 200 of 300 liter heb je altijd voldoende voorraad warm tapwater beschikbaar. Het water in de boiler wordt door de warmtepomp opgewarmd.

Vanaf € 2.137,- incl. installatie en btw.

LAN adapter

bedien uw verwarmings- en warmwatersysteem vanuit om het even welke locatie via een app, uw lokale netwerk of het internet

Vanaf € 210,- incl. installatie en btw.

Interesse?

Kom in contact met onze adviseurs

Adviseur

Joop de Weerd


Of neem contact met ons op voor meer informatie:

Cerficaten en normeringen

E2-Energie gaat voor kwaliteit

E2-Energie levert veilig en is daarom in het bezit van een VCA* certificaat. E2-Energie werkt volgens het kwaliteitsbeheersysteem ISO9001. Ook houden wij ons aan de NEN1010 normen voor het elektrotechnische deel van de installatie. Koudemiddel zijdige handelingen worden conform BRL100 door onze STEK gecertificeerde monteurs uitgevoerd.

daikin-altherma
  • klantenvertellen.nl

Installatie conform afspraak en planning. We hebben in mei de warmtepomp besteld en geleverd gekregen in november. Geheel volgens planning en afspraak en zonder vertraging.

Klaas uit Wapenveld

Onze partner

Lees meer over warmtepompen

Bekijk alle artikelen

Maak je huis duurzaam

Onze certificaten