Laadpaal

Nieuw: Smappee EV One laadpaal

Smappee EV-One

Smappee heeft een nieuwe laadpaal: de EV One. Deze laadpaal heeft een prachtig design en heeft alle functionaliteiten die horen bij de Smappee laadpalen zoals:

  • Dynamische vermogensregeling
  • Optimalisatie gebruik zonne-energie
  • Laden op basis van dynamische tarieven
  • Charge managementsysteem

Smappee EV One super strak design

Een strak, minimalistisch design is kenmerkend voor de Smappee EV One. De EV One is speciaal ontworpen als vrijstaande lader met een slanke vorm en een zwarte kleur. De laadpaal is enerzijds onopvallend en anderzijds een eyecather op de oprit.

Connector

De op de vloer gemonteerde EV One laadpaal heeft één connector, met een eenvoudige klep die helemaal opgaat in het oppervlak van de laadpaal. Functionele feedback wordt gegeven via het verlichte Smappee-logo aan de bovenzijde, dat tegelijkertijd fungeert als lezer voor de laadpas en als mooie sfeerverlichting. Laadsessies kunnen worden gestart en gestopt door middel van een QR-code, RFID en slimme laadschema’s. De Smappee App en het laadbeheerdashboard geven je alle controle geven die je wilt, van het opladen van één elektrische auto thuis tot het beheren van de verschillende laadsessies van een elektrische vloot.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Download dan de productbrochure  of lees verder op de website van Smappee.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Onze certificaten