Zonnepanelen

Ulica Solar kiest voor kwaliteit

Ulica Solar levert premium zonnepanelen van hoge kwaliteit die door E2-Energie zowel zakelijk als thuis worden gebruikt. In dit artikel maak je kennis met Ulica Solar en leggen wij uit waarom wij kiezen voor Ulica Solar als preferred supplier.

Een stevige basis bij de Shanshan groep

Ulica Solar maakt onderdeel uit van de Shanshan groep. Een conglomeraat van technische bedrijven actief in de duurzame energie, kleding, gezondheidszorg, vastgoed en logistiek. De Shanshan groep werd in 1989 opgericht in China door Zheng Yonggang. In de afgelopen 30 jaar heeft Shanshan zich gestaag ontwikkeld tot een toonaangevende hightechgroep die nieuwe energietechnologie ontwikkelt en integreert. Shanshan staat sinds 2002 in de top 500 van Chinese bedrijven en neemt met een jaaromzet van 62,2 miljard yuan ongeveer de 365ste plaats in op de lijst. Dit geeft Ulica Solar een stevige basis om te continue te investeren in kwaliteit, garanties en services. 

Financiële zekerheid met een Tier-1 notering

Ulica Solar neemt sinds 2020 een prominente plaats in op de BloombergNEF Tier-1 lijst. Een Tier 1-zonnepaneel is een zonnepaneel geproduceerd door een fabrikant die voldoet aan de kwaliteitscriteria ontwikkeld door Bloomberg New Energy Finance, dat onderzoek verricht op het gebied van energie en energietransitie. De criteria betreffen niet de kwaliteit van de zonnepanelen zelf, maar de kredietwaardigheid en productieprocessen van de fabrikant. Zonnepanelen van Ulica worden in eigen fabriek geproduceerd (geen white label) en worden door banken en verzekeraars op basis van de Tier-1 lijst gezien als kredietwaardig en daardoor financierbaar. Daarom gebruikt E2-Energie het zonnepaneel van Ulica veelal in zakelijke projecten waarbij de bank optreedt als financier van de zonnepanelen.

Kwaliteit staat voorop

Zonnepanelen van Ulica zijn van hoge kwaliteit. Ulica Solar is daarom ook een A-label in de markt. De kwaliteit van de zonnepanelen wordt niet alleen bewezen in de praktijk maar ook bevestigd in het groot aantal certificaten (CE , IEC61215, IEC61730, etc).

Nieuwst technologie voor hoogste vermogen

Ulica past altijd de meest recente technologie toe bij de productie van zonnepanelen en daarom kan het bedrijf altijd een zonnepaneel met een hoog rendement leveren. Op dit moment levert Ulica zonnepanelen met een vermogen van 410 tot 550 watt piek per zonnepaneel

Lange garanties

Ulica biedt betrouwbare en lange garanties aan die passen bij de levensduur en kwaliteit van de zonnepanelen. De productgarantie bedraagt 12 jaar op de zonnepanelen met een vermogensgarantie van 25 jaar op 84,4% van het aanvangsvermogen.

Gerelateerde artikelen

Bekijk alle artikelen

Onze certificaten